Naar de inhoud
Nieuwe functie

Geef klanten een gedeeld overzicht van bedrijfstickets

Als meerdere mensen van hetzelfde bedrijf contact opnemen met support, moet je vaak e-mails doorsturen en collega’s om updates vragen om iedereen op de hoogte te houden. Bedrijven groepeert die contactpersonen, toont hun bedrijf naast elk ticket en laat je team de wachtrij op bedrijf filteren.
Als tickettoegang voor klanten is ingeschakeld in je Helpcentrum, kunnen bedrijfsbeheerders de tickets van alle contactpersonen binnen hun bedrijf bekijken. Andere contactpersonen zien alleen hun eigen tickets, tenzij je gedeelde zichtbaarheid voor alle bedrijfsleden inschakelt. Klanten kunnen zo zien welke vragen al zijn gesteld en de voortgang volgen zonder te wachten tot iemand de conversatie doorstuurt.
Je kunt ook een standaardmedewerker kiezen voor nieuwe tickets van dat bedrijf die nog niet zijn toegewezen. Zo kan de juiste persoon in je team het werk oppakken.
Ga naar Instellingen > Bedrijven, voeg de contactpersonen van het bedrijf toe en kies wie de tickets in het portaal kan bekijken.
Instellingen van bedrijf ACME met naam, e-maildomeinen, standaard toegewezen medewerker, contactpersonen en een optie waarmee leden elkaars tickets in het Helpcentrum kunnen bekijken